Τη διαβεβαίωση ότι ακόμα και αν εκλεγεί πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα παραμείνει πιστός στα καθήκοντά του στο δήμο Αθηναίων έδωσε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

«Όλοι οι προκάτοχοι μου ήταν μέλη πολιτικών κομμάτων και μάλιστα εξαιρετικά δραστήρια, το πρόβλημα είμαι εγώ; Ποτέ δεν έκρυψα την πολιτική μου ταυτότητα και έχω στηριχθεί από όλους τους χώρους. Δεν θα αποχωρήσω και θα συνεχίσω κανονικά να κάνω τη δουλειά μου μέχρι το πέρας της θητείας μου» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με το ζήτημα της Eldorado ο κ. Καμίνης τόνισε ότι θέλει η επένδυση να μείνει στη χώρα.

«Ανεξάρτητα από το που είναι η ευθύνη, θέλω η κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί ώστε η συγκεκριμένη επένδυση να μείνει στη χώρα και για τις θέσεις εργασίας αλλά και για το μήνυμα που στέλνουμε προς τους επενδυτές στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το νέο φορέα είπε ότι πιστεύει ότι θα έχει τη μαζική στήριξη των ψηφοφόρων.

«Από τη στιγμή που δημιουργείται κάτι νέο πιστεύω πως θα αποτελέσουμε σεισμό στο πολιτικό σύστημα. Το κόμμα μας θα κάνει το πρόγραμμά του και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Είναι ένα πρώιμο ερώτημα οι μελλοντικές συνεργασίες» ανέφερε.

Για τον τρόπο εκλογής του νέου Προέδρου ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι «υπάρχουν οι προϋποθέσεις να είναι αδιάβλητη η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Πρέπει επίσης να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες τη δυνατότητα να ακουστούν και να τοποθετηθούν πολιτικά για τον συγκεκριμένο φορέα».