Συνάντηση με το κλιμάκιο της τρόικας Ματίας Μορς, Κλάους Μαζούχ, και Πωλ Τόμσεν θα έχει σήμερα στις 11:00 ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο Μαξίμου, με κύριο αντικείμενο συζήτησης τα εκτροχιασμένα δημοσιονομικά στοιχεία του προϋπολογισμού του 2011, καθώς και τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να υλοποιηθούν σύντομα και πιθανότατα τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για περιορισμό του δημόσιου ελλείμματος.

Το κατώφλι του γραφείου του πρωθυπουργού θα περάσει στις 12:30 ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα  Χορστ Ράιχενμπαχ, ενώ το απόγευμα στις 19:00 ο κ. Παπαδήμος θα έχει συνάντηση στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στις 16:00 το απόγευμα, ο Λουκάς Παπαδήμος θα προεδρεύσει του προγραμματισμένου υπουργικού συμβουλίου, στη Βουλή. Στα θέματα που θα τεθούν συμπεριλαμβάνονται οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, θα ενημερώσει για τις πολιτικές στους τομείς της αγοράς εργασίας και της κοινωνικής ασφάλισης, ενώ ο Δημήτρης Ρέππας θα παρουσιάσει τις αλλαγές στη διοικητική μεταρρύθμιση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Παράλληλα, θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία.