Συνάντηση, αργά απόψε το βράδυ, έχουν προγραμματίσει οι Α. Λοβέρδος, Α. Διαμαντοπούλου και Γ. Ραγκούσης, από την οποία θα προκύψουν και οι αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες στο κυβερνητικό αλλά και εσωκομματικό πεδίο.

Η συνάντηση αυτή δεν επιβεβαιώνεται από τους ίδιους, θα αρχίσει, ωστόσο, λίγο μετά τις εννιάμισι.

Γίνεται στο κλίμα που διαμόρφωσε η τοποθέτηση της κ. Διαμαντοπούλου για παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, για την οποία οι πληροφορίες λένε ότι δε συμφωνεί απολύτως ο Α. Λοβέρδος, ο οποίος φέρεται να θεωρεί ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να συνεχίσει έχοντας ένα τιτάνιο έργο να φέρει εις πέρας μόνο αν αποκτήσει «ελεύθερη εντολή», αφήνοντας με σαφήνεια να εννοηθεί ότι αυτή τη στιγμή δεν την έχει. Και αυτή η εντολή, δύο δρόμοι υπάρχουν να αποκτηθεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Με συμφωνία των τριών κομμάτων που συμμετέχουν, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, ή με κάλπες. Σε αυτό το θέμα, ο κ. Λοβέρδος φέρεται να συμφωνεί περισσότερο με τον Ευ. Βενιζέλο που χθες είπε ότι εφόσον υπάρξουν νέα μέτρα, που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν , αυτά πρέπει να ληφθούν από μία κυβέρνηση με νωπή εντολή, εννοώντας ότι αυτή δεν είναι η σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου.

Στη συνάντηση των Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου και Ραγκούση αναμένεται να συζητηθεί και να αποφασιστεί και η επόμενη παρέμβασή τους, στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι έτοιμη η νέα παρέμβασή τους με κείμενο που θα υπογράφουν από κοινού για το τι πρέπει να γίνει στο ΠΑΣΟΚ.