Οι φήμες για το χρίσμα του περιφερειάρχη Αττικής άλλοτε τον φέρνουν κοντά και άλλοτε τον παγώνουν. ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν πως «έμπειρος όσο και επιτυχημένος στο αξίωμα του νομάρχη Αθηνών επί οκτώ χρόνια, ο Γιάννης Σγουρός έριξε χθες το γάντι σε όσους διαδίδουν ότι έχει διαμηνύσει ότι αν δεν πάρει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για το αξίωμα του περιφερειάρχη Αττικής- όπως έχει δηλώσει ότι επιδιώκει- θα βγει στο αντάρτικο κ.λ.π.

“Δεν έχω διαμηνύσει τίποτε σε κανέναν, ό,τι έχω να πω το λέω δημόσια”, είπε.

Στην επιμονή των δημοσιογράφων για την πηγή των διαδόσεων, φωτογράφισε τους δράστες. “Αυτά τα διαδίδουν οι γνωστοί- άγνωστοι, τους οποίους ξέρουμε όλοι από την αντίστοιχη περίοδο των εκλογών του 2006. Δεν θα τους ακολουθήσω στην παθολογική υστερία για την καρέκλα”. Όσο για την εκδοχή να πάει υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας αν δεν υποστηριχθεί για την περιφέρεια, ήταν σαφής. “Περιμένω την απόφαση του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια, αυτό με ενδιαφέρει και τίποτε άλλο”».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.