Ανακοινώθηκε χτες η τοποθέτηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη ως επικεφαλής της Γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ. Πρόκειται μια θέση στην οποία έχουν θητεύσει στο παρελθόν ο Γιώργος Σουφλιάς, ο Μιχάλης Λιάπης και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Τα ΝΕΑ σήμερα αναφέρουν: «Υπάρχει όμως και μια τρίτη άποψη, περισσότερο συναρπαστική. Εκεί βρίσκεται το ψητό μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση. Για προσέξτε. Ο Θανάσης Σκορδάς ανέλαβε πρόσφατα γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Ο Χρήστος Σταϊκούρας ορίστηκε αναπληρωτής στον Τομέα Οικονομίας και ο Σταύρος Καλαφάτης στον Τομέα Μεταφορών. Ο δε Χρήστος Ζώης είναι υπεύθυνος στον Τομέα Εσωτερικών. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Η σωστή απάντηση: Είναι φίλοι του Ευριπίδη. Και τι είναι ο ίδιος ο Ευριπίδης στη Ν.Δ.; Αυτό το ξέρουν και οι κότες: φίλος του Κώστα Καραμανλή, πιστός και αφοσιωμένος. Άρα, έχουμε ένα δίκτυο αυθεντικών καραμανλικών τους οποίους ο Σαμαράς προωθεί σε ζωτικά κομματικά πόστα. Η τοποθέτηση Στυλιανίδη ήταν το κερασάκι.

Να μην προσθέσουμε και τον φίλο και συνεργάτη του Στυλιανίδη στα υπουργεία- νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Ή τον καθηγητή Κ. Αρβανιτόπουλο που από το Ίδρυμα Κ. Καραμανλής βρέθηκε διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Ν.Δ.; Και τον Μενέλαο Δασκαλάκη που από γενικός διευθυντής της Ρηγίλλης επί Καραμανλή, τώρα ορίστηκε γραμματέας Τεκμηρίωσης; Αν κάνουμε τη γενική σούμα θα μας προκύψει το πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα: οι καραμανλικοί βοήθησαν τον Σαμαρά στις αρχαιρεσίες του περασμένου Νοεμβρίου και ο Σαμαράς στη συνέχεια άρχισε να τους αποκαθιστά έναν προς έναν».

«Δεν είναι λίγοι, πλέον, οι άνθρωποι της Ντόρας Μπακογιάννη που θεωρούν ότι πρέπει να τη ζώνουν τρομερές υποψίες για την ευκολία με την οποία οι άνθρωποι του Καραμανλή εδραιώνονται στη Ρηγίλλης…» καταλήγει ο ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.