Σκληρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο κ. Καμμένος σχολιάζει τις αναφορές του κ. Σημίτη για το ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζονται εξεταστικές επιτροπές και λέει χαρακτηριστικά: «Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός ο οποίος παρέδωσε τον Οτσαλάν. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που στην κρίση των Ιμίων άφηνε τους Αρχηγούς και τον Διοικητή της ΕΥΠ έξω από το γραφείο του. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κάλυψε τον κ. Πάγκαλο όταν είπε ότι ‘θα έπρεπε να πάρει τη σημαία ο αέρας’. Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας».

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στην εφημερίδα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν να συμπεριληφθεί στην συνταγματική αναθεώρηση η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απ΄ ευθείας από το λαό.