Το Καστελόριζο επισκέφθηκαν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 10 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ, κ. Τελλίδη.

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Καμμένος απευθυνόμενος προς τους στρατιώτες,υπογράμμισε ότι η βουλή των Ελλήνων και σύσσωμος ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους στην μακρινή γωνία της Ελλάδας.

«Το μήνυμα ομοψυχίας του ελληνικού λαού ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το υψηλό ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων» δήλωσε από το Καστελόριζο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη, τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι βουλευτές, μέλη της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, μετέβησαν στα τρία νησιά Ρω, Στρογγύλη Καστελόριζο για να πουν τα χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς και στους στρατιώτες που υπηρετούν σε αυτά αλλά και στους κατοίκους των νησιών.

«Οι σκέψεις όλων μας και των οικογενειών μας είναι αυτές τις μέρες στα στελέχη και τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, από τα νησιά έως τον Έβρο, την Αεροπορία, το Ναυτικό, που προασπίζουν με κάθε τρόπο την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας. Ο ελληνικός λαός θα είναι πάντα κοντά τους» κατέληξε ο υπουργός.

Οι αξιωματικοί του στρατοπέδου στο Καστελόριζο έδωσαν στον υπουργό Άμυνας ένα αναμνηστικό δώρο.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και του Ηλία Κασιδιάρη, και φωτογραφίες…

kakdmand1 kakdmand2 kakdmand3

kastlelorizo2 kastlelorizo3 kastlelorizo4 kastlelorizo5 kastlelorizo6 kastlelorizo7 kastlelorizo8 kastlelorizo9 kastlelorizo10 kastlelorizo11 kastlelorizo12 kastlelorizo13 kastlelorizo14

 

Βίντεο – φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος