Κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί όταν ο αντιπρόεδρος  της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Γεωργιάδης ήταν σήμερα καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του STAR και απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου ανέφερε:

«Όταν εκπροσωπείται μια κυβέρνηση που για να εκμαιεύσει την υπόθεση που ήθελε στο ΣΤΕ , δηλαδή να κηρυχθούν απαράδεκτες οι προσφυγές των καναλιών έφτασε να προσπαθήσει να εκβιάσει τον δικαστή του ΣτΕ με στοιχεία της προσωπικής του ζωής και με πρωτοσέλιδα στην κομματική σας εφημερίδα τότε προφανώς αυτό είναι μια θεσμική εκτροπή που δεν προσιδιάζει σε ανθρώπους που πιστεύουν τη αστική δημοκρατία.

Όταν ο κ. Κρέτσος βγαίνει χθες και δηλώσει ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης δεν είναι πάντα σεβαστές αυτό δεν είναι δήλωση μέλους εκτελεστικής εξουσίας όπως είναι ένας γενικός γραμματέας σε μια φιλελεύθερη κοινωνία.

Η χώρα είναι στα όρια θεσμικής εκτροπής, ο λόγος που το πιστεύουμε αυτό είναι ότι Παρασκευή βράδυ την ώρα που η βουλή έχει κλείσει έρχεται ο κ. Παππάς και καταθέτει μια τροπολογία για να κλείσει τα κανάλια σε πέντε μέρες .

Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα κάνει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη».

«Χρησιμοποιεί τις αποφάσεις των Δικαστικών Ενώσεων για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Τις παρερμηνεύει. Όλα στο βωμό της εξουσίας», ήταν η απάντηση της κ. Αυλωνίτου.