«Οι μισοί άνθρωποι, δηλαδή που αγαπάνε αυτή τη χώρα, πιστεύουν στην Ευρώπη, θέλουν την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη, τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, δίκαιη κατανομή βαρών προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και όχι περικοπές, αποκεφαλισμούς και υπερφορολόγηση, αυτή την καταστροφή της ζωής μας, οι άνθρωποι δεν είναι Ν.Δ, δηλαδή δεν έχουν καταγωγή από Χίτες, ταγματασφαλίτες, Βασιλοχουντικούς, Δεξιούς», τόνισε σε δηλώσεις του στον Βήμα FM ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, το κόμμα του, όσο και αν ξεφορτώθηκε Φαήλο και Μπαλτάκο, έχει πολύ Φαήλο και Μπαλτάκο».

«Ο κόσμος θέλει παραμύθι. Οι άνθρωποι που είπανε, από οποιαδήποτε πολιτική παράταξη, δεν βάζω τώρα, Γιαννίτσης, Μητσοτάκης, Μάνος, Παπαγιαννάκης Λεωνίδας, δε λέω από που ήταν, οι άνθρωποι που είπαν αλήθειες και περιέγραψαν τα πράγματα, όπως είναι και είπαν ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, που θα’ χει κόστος, εδώ και 30 χρόνια και 20 χρόνια όχι χθες, όλοι αυτοί που είπαν, αυτά που έπρεπε να γίνουν, πήγαν στο διάολο, πήγαν σπίτια τους, όλοι», σημείωσε ο κ. Ψαριανός και συνέχισε:

«Οι εθνολαϊκιστές, του κερατά, είναι Θεοί. Και ήταν πάντα εθνάρχες και έχουμε ένα νέο εθνάρχη-Πινόκιο, o οποίος λέει ψέματα και τώρα πάει για το χρέος.

Αν ο Γιωργάκης(Παπανδρέου), είχε τη στήριξη και την ανοχή που έχει σήμερα το ΤσιπροΚαμενιστάν, θα είχαμε καθαρίσει με τα Μνημόνια, θα είχαμε ακολουθήσει το δρόμο της Κύπρου, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας. Αν ο Γιωργάκης, ο Παπανδρέου, με τον οποίον, επίσης δεν συμφωνώ, δεν συμφωνώ πολιτικά, μαζί του αλλά είναι άδικο, να τον κρεμάνε στα κάγκελα και να θεωρούνε σοφό το Βούδα της Ραφήνας».