Γηπεδικού τύπου ήταν η συνεδρίαση στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.

Μετά τις πρωινές αντιπαραθέσεις μεταξύ Μπαλαούρα και Κασιδιάρη, αλλά και άλλων συναδέλφων τους, τη σκυτάλη πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αλλά και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τσακαλώτος άσκησε κριτική στον Γιάννη Κουτσούκο του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα. Κατόπιν, ο υπουργός έστρεψε τα βέλη του κατά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος επιχείρησε να τον διακόψει. «Κύριε Κωνσταντινόπουλε σας παρακολουθώ δύο χρόνια, ποτέ δεν έχετε διακόψει για να πείτε κάτι σοβαρό», είπε ο κ. Τσακαλώτος.

«Κύριε πρόεδρε, επιτρέπετε υπουργός να προσβάλει έτσι συναδέλφους», ακούστηκε να φωνάζει ο κ. Γεωργιάδης.

«Εσύ τι είσαι; Ο Τζον Γουέιν της πολιτικής; Τι είσαι εσύ;» ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο κ. Τσακαλώτος

«Μην έχεις ύφος. Τα ξεπουλάς όλα», του φώναξε ο κ. Γιωργιάδης και συνέχισε: «Δεν είναι ώρα για γέλια σήμερα, κύριε Σταθάκη».

«Έχεις τα μούτρα και μιλάς κιόλας. Άντε ξεπούλησέ τα όλα μπας και μείνεις υπουργός. Ανθρωπάκι είσαι», φώναζε ο κ. Γιωργιάδης και απαντώντας σε διαμαρτυρίες από έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε: «Δεν ντρέπεσαι; Ντροπή σου!».

«Να μην μιλάει καθόλου, να βγάλει το σκασμό», ακούστηκε να λέει εκτός εαυτού ο κ. Γιωργιάδης, μετά από έκκληση της προεδρεύουσας Χαράς Καφαντάρη.

Δείτε το βίντεο…