Επίθεση στον απερχόμενο γραμματέα της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος, με αφορμή τις αναταράξεις που προκάλεσαν οι εσωκομματικές εκλογές της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι ο τέως γραμματέας έχει κάνει μεγάλη ζημιά και θα είναι εγκληματικό εάν επανέλθει.

«Εγώ δεν του μίλαγα ποτέ και δεν μιλάω ποτέ, δεν ασχολούμαι μαζί του, όταν ήταν γενικός γραμματέας πανίσχυρος δεν είχα σχέση. Τον έχω δημόσια κράξει εδώ και καιρό πολύ, όχι τώρα. Τώρα δεν ασχολούμαι, τώρα είναι θέμα Μητσοτάκη να το δει. Δεν πιστεύω ότι ο Παπαμιμίκος είναι εκείνος που θα βοηθήσει την παράταξη, έχει κάνει ζημιά ανεπανόρθωτη», επεσήμανε ο κ. Γιακουμάτος, ενώ στο ερώτημα αν ο κ. Παπαμιμίκος θα μπορούσε να επιστρέψει στην ηγετική ομάδα της ΝΔ, απάντησε: «Θα είναι εγκληματικό για τη ΝΔ, να τον χαίρεται, αλλά θα πάθει πολύ μεγάλη ζημιά».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του αρχηγού της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο δεν θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους, σημείωσε: «Δυστυχώς, είναι η κατάρα της πολιτικής μας, κι εμείς είχαμε περάσει τέτοια μπόρα και τώρα περνάνε κι εκείνοι. Ό,τι σπείρανε θερίζουνε. Δεν είναι δημοκρατικό να φέρεσαι έτσι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γιακουμάτος τόνισε ότι το απεύχεται και εξέφρασε την ελπίδα να κλείσει γρήγορα η συμφωνία της διαπραγμάτευσης. «Δεν εύχομαι να γίνουν σύντομα εκλογές, αν και τις θέλουμε στη ΝΔ. Διότι οι εκλογές θα πάνε σε μεγάλη καταστροφή, ή θα γυρίσουμε στα Ιουλιανά του 15 με Grexit και με το πιστόλι στον κρόταφο. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν θα τσιμπήσει η ΝΔ δεν θα ψηφίσει ή θα γίνει μια μεγάλη καταστροφή. Άρα, λοιπόν, εύχομαι να κλείσει η συμφωνία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.