Φιλικά πειράγματα, αμηχανία, θερμές χειραψίες και απορίες, περιελάμβανε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.

Ευχές δέχτηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς σήμερα έχει τα γενέθλιά του, ενώ δεν έλειψε το πείραγμα από τον Αλέξη Τσίπρα: «Κι αντί να μας κεράσεις δηλαδή…», ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός. «Το χουμε κανονίσει», απαντά ο κ. Μητσοτάκης. «Α! Ωραία!» λέει ο κ. Τσίπρας.

Επιπλέον, την απώλεια κιλών του Πάνου Καμμένου σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης: «Έχασες κιλά», ρωτά ο πρόεδρος του Ποταμιού για να λάβει την απάντηση πως «ναι, έχασα 19 ολόκληρα κιλά»!

Όσον αφορά τα ενδυματολογικά, οι μόνοι που δεν φορούσαν γραβάτες ήταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, με τον τελευταίο μάλιστα να καταφτάνει με ένα σακίδιο στην πλάτη. Παράλληλα, τις εντυπώσεις έκλεψε η κόκκινη χτένα του κ. Λεβέντη που είχε στην μπροστινή τσέπη του σακακιού του και τη χρησιμοποίησε για να χτενιστεί, όπως ανέφερε ο Alpha.

Δίπλα-δίπλα επέλεξαν, επίσης, να φωτογραφηθούν ο κ. Κουμουτσάκος και η Όλγα Γεροβασίλη, παρά τις κόντρες που είχαν παλιότερα. «Αν και είμαι Μανιάτης, δεν κρατάω βεντέτα», ακούστηκε να λέει ο κ. Κουμουτσάκος.

Μπέρδεμα υπήρξε, τέλος, με την αλλαγή των θέσεων των πολιτικών αρχηγών, με τον κ. Λεβέντη να κάνει εμφανή την απορία για το πού έπρεπε να κάτσει.

Δείτε το βίντεο…