Οι εξελίξεις που αφορούν την οικονομική κρίση και να ληφθούν αποφάσεις που θα δώσουν λύσεις θα πρέπει να συζητηθούν σε μία έκτακτη Σύνοδο στην Αθήνα, προτείνει ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Σίσσυ Αλιγιζάκη, σχολιάζοντας την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και την τηλεδιάσκεψη του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομίας Ευάγγελου Βενιζέλου με τους κ.κ. Ρεν. Γιούγκερ και Νταλάρα, υποστήριξε ότι «τηλεφωνήματα και τηλεδιασκέψεις δε φτουράνε».

Σύμφωνα με τον ΛΑΟΣ, «επιβάλλεται μία έκτακτη Σύνοδος εδώ στην Αθήνα, για συζήτηση και λύση για το ευρωομόλογο, διαδικασία που θα τόνωνε σε ένα σημείο την κακή ψυχολογία που υπάρχει στην οικονομία».

Με τη φράση «εδώ ο τόπος χάνεται και οι επιτελείς κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδίδονται σε «σκυλοκαυγάδες» με μειωτικούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν» σχολίασε ο ΛΑΟΣ την κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου και της ΝΔ, ενώ αίσθηση προκαλεί και η τελευταία φράση: «Ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι».