«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να τιμάνε το Πολυτεχνείο όσοι κατάντησαν τη χώρα αποικιακή ζώνη και προτεκτοράτο των δανειστών» ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Στρατούλη κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Επίσης, στεφάνι κατέθεσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζανης, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «υποκρισία» όσων «τιμούν δήθεν το Πολυτεχνείο», καθώς «κατάντησαν τη χώρα προτεκτοράτο των δανειστών».

«Το μήνυμα του Πολυτεχνείου σήμερα είναι: νέοι αγώνες, νέα πολυτεχνεία, για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, και μια Ελλάδα δημοκρατική, ανεξάρτητη, κυρίαρχη, ελεύθερη, μια Ελλάδα της δικαιοσύνης. Μια Ελλάδα που δε θα διώχνει ΟΤΑ νέους της στην ξενιτιά, πρόσφυγες» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Στο Πολυτεχνείο και ο Μανώλης Γλέζος

ΓΛΕΖΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Νωρίτερα, κατέθεσε στεφάνι και ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος δήλωσε: «Ήρθαμε να αποτίσουμε όχι μόνο φόρο τιμής στους εκτελεσμένους, αλλά και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για το δίκαιο, τη λευτεριά, την Ειρήνη και την ανθρωπιά».

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος, Eurokinissi