Την άποψη ότι ο Δημήτρης Καμμένος, που παραιτήθηκε, αδικήθηκε, εξέφρασε προσερχόμενος στη Βουλή ο νέος υφυπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Ο Δημήτρης Καμμένος αδικήθηκε, διότι εξέτασαν μόνο μία πτυχή του ιδίου ως ανθρώπου, διότι, κυρίως, ο κ. Καμμένος είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, οικονομολόγος με μεγάλη δράση, και κοινωνική, και απομόνωσαν ένα μόνο στοιχείο από όσα έχει γράψει ως τώρα. Θεωρώ ότι ήταν άδικο» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος επιμένει ότι έχει πέσει θύμα hacking (σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο Twitter για τους εβραίους και τους ομοφυλόφιλους) και προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ο κ. Σγουρίδης δήλωσε επίσης ότι αναλαμβάνει ένα υπουργείο που πρέπει να βρει ένα δρόμο για να οδηγήσει τη χώρα μπροστά.  «Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος και ο πρωθυπουργός με τίμησαν να με βάλουν στη θέση ενός πολύ δύσκολου υπουργείου. Ένα υπουργείο, όμως, που χρειάζεται, για να μπορέσει η χώρα να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης. Το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων πρέπει να βρει έναν δρόμο που θα οδηγήσει ξανά τη χώρα μπροστά», δήλωσε.