Απάντηση στις κατηγορίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ότι επικεφαλής της επίθεσης εναντίον του στην Κω με αυγά και μπουκάλια ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία την ΕΥΠ, δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του υπουργείου, «μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά Υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε».

Στο μήνυμα που είχε αναρτήσει στο twitter, ο κ. Καμμένος κατονόμαζε τον αστυνομικό και συμπλήρωνε πως η επίθεση έγινε «μαζί με νεοναζί».

Η απάντηση των ΑΝ.ΕΛ.

Άμεση ήταν η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου, οι οποίο σε δική τους ανακοίνωση ανέφεραν: «Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008 και μας προβληματίζει για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ».