Στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν στραμμένο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς ο Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε γεύμα στους πολιτικούς αρχηγούς με την ευκαιρία της 41ης Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Πρώτος έφθασε ο Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Κοινονοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, λόγω της απουσίας του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σε περιοδεία στη Σύρο.

Αμέσως μετά προσήλθε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και ακολούθως ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Οι δύο άντρες είχαν μάλιστα ζωηρή συζήτηση.

Στη συνέχεια εισήλθε στην αίθουσα και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κι ακολούθως έφθασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Στα επόμενα λεπτά έφθασε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ τελευταίος προσήλθε σύμφωνα με το Πρωτόκολλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Το μενού του γεύματος ήταν λιτό και καλοκαιρινό και περιελάβανε χταπόδι ξυδάτο, λαυράκι, τούρτα παγωτό και λευκό κρασί.

Όσον αφορά το «μενού» της συζήτησης, περιελάμβανε αναφορές στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, καθώς και το ζήτημα με τη στάση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από το γεύμα των πολιτικών αρχηγών…
polt1 polt2 polt3 polt4 polt5 polt6polt7 polt8 polt9 polt11 polt12 polt13 polt14 polt15 polt16 polt17 polt18

polt21

polt22

polt10 polt19

polt20