Ανέβηκαν σήμερα οι τόνοι μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη διάρκεια συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μετέχουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρός μας δεν ενημερώνεται και ότι εμείς δεν θέτουμε τις δικές μας προϋποθέσεις και κόκκινες γραμμές», ανέφερε αρχικά η κ. Χρυσοβελώνη με αφορμή το πακέτο των προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης.

«Απατεώνες πολιτικοί μεγάλοι είστε», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, κατηγορώντας την πως «είχατε υποσχεθεί στις 26 Ιανουαρίου ότι θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ».

«Σήμερα με την ιθαγένεια. Δεν ψηφίζουν οι ΑΝ.ΕΛ. αλλά περνάει ο νόμος με το ΠΑΣΟΚ. Για να δούμε σήμερα τι θα κάνετε στη Βουλή; Θα τη ρίξετε την κυβέρνηση ή θα περάσει ο νόμος με το ΠΑΣΟΚ;», συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ με αφορμή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

«Έχουμε πει ότι εφόσον η υπουργός δεν αποδεχτεί τις δικές μας παρατηρήσεις επί συγκεκριμένων άρθρων δεν θα ψηφίσουμε το νομοσχέδιο», ήταν η απάντηση της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ.

Ο κ. Γεωργιάδης, συνέχισε λέγοντας πως «αν δεν σας αρέσει ο νόμος, θα αποσύρεται την εμπιστοσύνη σας στην κυβέρνηση. Δεν θα το παίζετε τρελίτσα… ότι εγώ δεν ψηφίζω και δεν ξέρω και δεν κάνω… Γιατί εμείς στην προηγούμενη κυβέρνηση, όταν το ΠΑΣΟΚ έλεγε δεν ψηφίζω νόμο, πήγαινε πίσω. Δεν το περνάγαμε με τους άλλους. Εκτός και αν ο κ. Τσίπρας τον κ. Καμμένο τον έχει γραμμένο… αν είναι κόκκινη γραμμή των ΑΝ.ΕΛ. η ιθαγένεια και ο Τσίπρας το πηγαίνει στη Βουλή, πάει να πει ότι τον έχει γραμμένο ο Τσίπρας τον Καμμένο».