Βολές Κουβέλη στις δυνάμεις της Αριστεράς

«Η στείρα καταγγελία και η αμφισβήτηση του ευρώ δε συνιστούν διέξοδο από τη κρίση»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:30
27/05/2011
Βολές Κουβέλη στις δυνάμεις της Αριστεράς
3
loading

Άμεση ήταν η απάντηση του Φώτη Κουβέλη μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ανακοίνωσή του επιτίθεται στις δυνάμεις της Αριστεράς αναφέροντας ότι η στείρα κριτική δεν αποτελεί λύση ενώ τονίζει ότι πρότεινε στην κυβέρνηση ρεαλιστική εναλλακτική λύση για τη διέξοδο από την κρίση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας «ούτε η συνταγή του μνημονίου που συνεχίζεται με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ούτε η στείρα καταγγελία και η αμφισβήτηση του ευρώ από κάποιες δυνάμεις της Αριστεράς συνιστούν διέξοδο από τη κρίση.

Η Δημοκρατική Αριστερά, από θέση ευθύνης έναντι της χώρας και της κοινωνίας που υποφέρει, πρότεινε μια ρεαλιστική εναλλακτική λύση. Λύση που συνδυάζει την προσπάθεια για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας και τη διεκδίκηση στο επίπεδο της ΕΕ για θετική αναδιάρθρωση του χρέους και χρηματοδότηση ενός πενταετούς αναπτυξιακού προγράμματος επενδυτικών δραστηριοτήτων, το οποίο οφείλει να προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar krest

  Η παραπλάνηση της κοινωνίας είναι έγκλημα κύριε Κουβέλη .
  Χρήσιμο είναι να κάνεις μια ολοκληρωμένη πρόταση με αριθμούς και όταν το άθροισμα βγαίνει, τότε να κατηγορήσεις όποιον δεν στρατεύετε στην σωτηρία της χώρας και του Ελληνικού Λαού. Διαφορετικά μου θυμίζεις την (συντρόφισσα ) Δαμανάκη. Έλεος σοβαρευτείτε δεν θα σας ανεκτούμε για αρκετό καιρό ακόμα. Θελουμε την Ευρώπη των Λαών και όχι την Ευρώπη των υποβρυχίων.

 2. avatar Αταξίδευτος

  Κύριε Κουβέλη ποιός και το κυριότερο ΠΩΣ μας έβαλε στο Ευρώ;;;;
  Μήπως Goldman Sachs και swaps σας λέει κάτι κύριε Κουβέλη;;;
  Ακούω όλους αυτούς τους πολέμιους της επιστροφής στη δραχμή και ρωτώ:
  Είχαμε τις προυποθέσεις εισόδου στην Ευρωζώνη κύριοι;;;
  Τώρα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, είτε μείνουμε ευρώ είτε όχι, θα το πληρώσουμε ακριβά...

  1. avatar thetis

   .........................ΕΚΤΌΣ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΙΖΩΘΟΎΝ ΌΛΟΙ, ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΈΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ, ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΜΈΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΎ, ΌΠΟΥ ΌΛΟΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ, ΌΡΕΞΗ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΌ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ, ΌΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΆ ΚΑΙ ....ΤΈΛΟΣ......ΜΕ ΛΑΪΚΉ ΔΙΚΉ ΌΛΩΝ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΊ ΣΕ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΚΛΈΨΕΙ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΦΆΕΙ, ΜΕ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗ ΔΉΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΏΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΞΌΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΈΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!! ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ.... ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ!!!!! ΤΈΛΟΣ!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει