Στα μαθήματα Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Μηχανών, Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ, εξετάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις οι υποψήφιοι των ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’ και Ομάδα Β’).

Από τις 9:00  έως τις 22:00 στο σταθμό μετρό στο Σύνταγμα η 1η Εκθεση Υγραεριοκίνηση 2011. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Στην έκθεση παρουσιάζονται όλες οι λύσεις για τη μείωση του κόστους κατανάλωσης καυσίμων.

Από τις 10:00 έως τις 13:00 στο ξενοδοχείο «President» συνεδριάζει το γενικό συμβούλιο των πρωτοβάθμιων οργανώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

Στις 12:00 ευρεία σύσκεψη στην Κρήτη υπό τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο για τα νοσοκομεία της Κρήτης.

Την ίδια ώρα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συνέντευξη Τύπου με θέμα την οικονομική ασφυξία που πλήττει την αγορά και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Στις 14:00 στη Λάρισα, συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη θεσσαλική πόλη.

Την ίδια ώρα στο Κιλκίς συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό την προεδρία του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στις 15:00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Στις 16:00 παρουσιάζεται το συνέδριο: «CONNECT-The First Black Sea Partnership Forum
on ICT Services» που αφορά τη συνεργασία των επιχειρήσεων πληροφορικής
και επικοινωνιών στις χώρες της Μαύρης Θάλασσας το UNDP Black Sea Trade and Investment Promotion Programme σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 

Στις 18:30 στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ εκδήλωση με θέμα: «Οι συλλογικότητες σήμερα. Οι εμπειρίες από τη Μεταπολίτευση». Διοργανωτής το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του κόμματος, ομιλητές ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του ΟΑΣΕ Πέτρος Ευθυμίου και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ηλίας Νικολακόπουλος.