Ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας αποκλειστικά στο newsbeast.gr έδωσε την απάντησή του για τα όσα του καταλόγισε ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία επιτέθηκε στο Νικήτα Κακλαμάνη για την επιλογή να συμπεριλάβει τον Ηλία Ψινάκη στο ψηφοδέλτιό του. Παράλληλα στηλίτευσε και τη φραστική επίθεση του Ηλία Ψινάκη στο δημοτικό σύμβουλο κ. Προβατά.

Η αποκλειστική απάντηση του Ηλία Ψινάκη στο Ζάχο Χατζηφωτίου. «Τον Ζάχο τον γνωρίζω από 18 χρονών. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πολλούς κοινούς φίλους. Εκτιμώ πολύ το χιούμορ του και αυτά που έγραφε. Έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του. Το αν έχει δίκιο θα το κρίνει η ιστορία… Εφ’ όσον βεβαίως εγώ προφτάσω να την γράψω και εκείνος να την διαβάσει. ΧΑΧΑΧΑ».

Απ’ ό,τι φαίνεται, με την απάντηση που έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής. Πράγμα που φαίνεται από τη στάση που τηρεί κυρίως βάσει του έργου του. Όταν εξελέγη με τους περισσότερους σταυρούς απέδειξε ότι έπεισε τους Αθηναίους για αυτά που υποσχέθηκε και τα οποία σιγά σιγά πραγματοποιεί.

Για την ιστορία, ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» ερωτηθείς για το πώς κρίνει την εκλογή του Ηλία Ψινάκη στο δήμο Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη δήλωσε:«Μα ήταν ανόητος ο Νικήτας Κακλαμάνης. Όταν τον έβαλε μέσα, τον έπιασα και του είπα: «Νικήτα, εγώ φεύγω! Θα τις χάσεις τις εκλογές. Ο Ψινάκης είναι κινηματογραφικός, είναι τηλεοπτικός και δεν κάνει για αυτή τη δουλειά». Και αυτή είναι η απόδειξη όσων έχω πει: Τον άκουσα προχθές στο δημοτικό συμβούλιο που είπε σε έναν: «Άντε κάτσε κάτω, μωρή κουλή!».