Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομάδας, Γερμανό ευρωβουλευτή, Μάρτιν Σουλτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κ.κ. Παπανδρέου και Σουλτς επικέντρωσαν σε θέματα δραστηριοποίησης και έντασης, ακόμα περισσότερο, των προσπαθειών και πρωτοβουλιών της Ομάδας των Σοσιαλιστών σε επίπεδο ευρωκοινοβουλίου. Επιπλέον, συζήτησαν, μεταξύ άλλων, και για θέματα συνεργασίας της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σουλτς, όπως είχε κάνει νωρίτερα και στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό, εξέφρασε τη στήριξη εκ μέρους της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς το πρόσωπο του κ. Παπανδρέου, την κυβέρνηση, αλλά και τη χώρα μας συνολικά, για την προσπάθεια που καταβάλουν στην πορεία προς την έξοδο από την κρίση.