Οι «ουρές» της Siemens αφορούν και τη Νέα Δημοκρατία

Τι δηλώνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:29
24/01/2011
Οι «ουρές» της Siemens αφορούν και τη Νέα Δημοκρατία
1
loading

«Το σκάνδαλο άρχισε ως 'πράσινο σκάνδαλο', δεν υπάρχει όμως καμία αμφιβολία ότι κάποιες ουρές των συμφωνιών συνεχίστηκαν επί ΝΔ», δήλωσε αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens ο Πάνος Καμμένος, βουλευτής της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως ο Μ. Κεφαλογιάννης δεν παρέλαβε ποτέ το σύστημα C4I κάτι που έκανα κι εγώ» σημείωσε για τη θητεία του στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Για την απόφασή του να κάνει χωριστό πόρισμα για την υπόθεση σημείωσε ότι έχει να κάνει με το συνταγματικό ρόλο του βουλευτή.

«Αυτή η εξεταστική είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση των πολιτών με τους πολιτικούς και την πολιτική» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι στο πόρισμά του θέτει θέμα μη παραγραφής. «Υπάρχει αδίκημα ξεπλύματος χρημάτων που περιγράφεται από διεθνείς συνθήκες και το εσωτερικό δίκαιο, υπερισχύουν οι διεθνείς συνθήκες», ανέφερε.

Ο βουλευτής εμμένει στην παραπομπή των Κώστα Σημίτη και Τάσου Μαντέλη για περαιτέρω εξέταση σε προκαταρκτική επιτροπή.

«Η πρόταση μου έχει να κάνει βασικά με δύο ονόματα, του κ. Μαντέλη που παραδέχθηκε ότι πήρε χρήματα από τη Siemens, και για το ποσό του 1 εκατ. μάρκων που παραδέχθηκε ο κ. Τσουκάτος ότι πήρε και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ. Αν ισχύουν οι δηλώσεις Τσουκάτου έχει ευθύνη ο Κώστας Σημίτης», σημείωσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Zabaraktranemia

    ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΒΟΥΤΑΓΕ ? ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει