Συνεχίστηκε η αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Ο υπουργός Υγείας απάντησε και πάλι στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «στα τόσο σοβαρά θέματα δεν χώρα η συνηθισμένη της ελαφρότητα και προχειρότητα».

«Ξυπνάω και βλέπω νέα ανάρτηση της κας Ακρίτα, πιστεύω ότι μετά την ανακοινώση του ΥΠΕΞ, του ΚΥΣΕΑ, του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτηση του Πρωθυπουργού θα είχε απλώς πει ότι έκανε ένα λάθος από αντιπάθεια σε μένα και θα ζητούσε συγγνώμη για κάτι τόσο σοβαρό. Και όμως επέμεινε να με κατηγορεί ότι άλλα είπα εγώ άλλα όλοι οι άλλοι διότι θέλω “να ξεπλύνω” το αντισημιτικό μου παρελθόν… ας το δει λοιπόν και στα Αγγλικά δίπλα δίπλα μήπως και καταλάβει ότι στα τόσο σοβαρά θέματα δεν χώρα η συνηθισμένη της ελαφρότητα και προχειρότητα. Καλημέρα κυρία Ακρίτα», έγραψε στην απάντησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της κ. Ακρίτα το βράδυ της Κυριακής, η οποία ανέφερε: «Ωστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ. Η κυβερνηση ναι μεν καταδικάζει την επίθεση του Ιράν, ωστόσο κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δυο κράτη. Απόδειξη η αποψινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ): “Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση”.

Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι».

Ωστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες,…

Posted by Elena Akrita on Sunday, April 14, 2024