Οι αποκαλύψεις του Θόδωρου Πάγκαλου για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ συγγενών και φίλων πολλών πρώην υπουργών, βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχουν φέρει τη Ρηγίλλης σε αμηχανία.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρακολουθεί τη προσπάθεια του για μια «νέα» Νέα Δημοκρατία να πέφτει στο κενό καθώς η επικαιρότητα τον γυρνάει στο αμαρτωλό παρελθόν της κυβέρνησης ΝΔ.

Επισήμως, η ΝΔ δεν το έχει σχολιάσει. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, στις 30 Ιουνίου ο Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε εκπροσώπους της ΑΓΡΟΓΗΣ και με εντολή του οι τομεάρχες Βρούτσης, Κασαπίδης και Κόλλιας μαζί με τον εκπρόσωπο του κόμματος κατήγγειλαν κομματικές διώξεις και κατάλυση συνταγματικών θεσμών στην ΑΓΡΟΓΗ…

Δεύτερος λόγος της ένοχης σιωπής της Ρηγίλλης είναι ότι πέρα από τους 40 βουλευτές και πρώην υπουργούς της ΝΔ, στην λίστα της ντροπής είναι και αρκετοί στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά όπως ο Άκης Γεροντόπουλος, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και οι τομεάρχες Γκιουλέκας, Καραόγλου, Χαλκίδης, Κασαπίδης, Κουκδλημος και άλλοι.

«Νέα» Νέα Δημοκρατία είπατε;