Μια «χαλαρή» σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Καβούρι υπενθυμίζει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δώρα Αυγέρη, μετά τα όσα έχουν ακουστεί για το τριήμερο των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Σπέτσες (το τριήμερο 19-21 του μηνός), όπου τους έχει καλέσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ώστε να συσφίξουν τις σχέσεις και να συναποφασίσουν τα επόμενα βήματα του κόμματος.

«Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι… Όταν ο Κ. Μητσοτάκης έκανε «χαλαρή» σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ στο Καβούρι. Νοέμβριος 2019

Για σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές, για να μην αισθάνονται μακριά από τις αποφάσεις του Μαξίμου! Το μενού είχε και Novartis!», έγραψε η Δώρα Αυγέρη στον λογαριασμό της στο Facebook.

#Καβούρι#ΝΔΓια να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…Όταν ο Κ. Μητσοτάκης έκανε «χαλαρή» σύσκεψη της ΚΟ…

Posted by Θεοδώρα Αυγέρη on Monday, January 8, 2024

Σημειώνεται πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις έλαβαν το σχετικό email με την πρόσκληση για τις Σπέτσες, άρχισαν να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον διερωτώμενοι: «Είμαστε σοβαροί; Τι πράγματα είναι αυτά;».