Bέβαιος για την επικράτηση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιοακίμ Λεβ σε συνέντευξή του στη Γερμανική εφημερίδα «Die Welt».

Παραδέχτηκε πως η Γερμανία, παραδοσιακά, αντιμετωπίζει δυσκολίες με αντίπαλο την Ιταλία, υποσχέθηκε, όμως, πως αυτή τη φορά η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Η Γερμανία όταν αντιμετωπίζει την Ιταλία σε μεγάλη διοργάνωση, πάντα βρίσκει πολλές δυσκολίες. Οι ήττες της τόσο σε Μουντιάλ, όσο και σε Euro, έχουν κάνει τους Γερμανούς ιδιαίτερα επιφυλακτικούς σε ότι αφορά τον επικείμενο ημιτελικό.

Ο προπονητής των «πάντσερ», Γιοακίμ Λεβ, μιλώντας στη εφημερίδα «Die Welt» δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η Ιταλία τους δυσκολεύει πάντα. «Πάντα αντιμετωπίζαμε προβλήματα όταν αντιμετωπίζαμε την Ιταλία, αυτό το ξέρουν όλοι», δήλωσε με ειλικρίνεια, για να προσθέσει πως «αυτό θα αλλάξει την Πέμπτη».

Ο Λεβ δεν αποδέχεται τη δικαιολογία πως οι Ιταλοί θα έχουν λιγότερες μέρες από τους αντιπάλους τους για να ξεκουραστούν. «Έχουν τέσσερεις μέρες να επανακτήσουν τις δυνάμεις τους, χρόνος αρκετός όταν μιλάμε για μια διοργάνωση όπως το Euro», τονίζει ο Γερμανός τεχνικός.

Για την δύναμη της Ιταλίας έχει να πει πως «ο Πραντέλι έφτιαξε μια ομοιογενή και συμπαγή ομάδα, που παραδοσιακά στηρίζεται στην καλή αμυντική της λειτουργία. Μόνο που τώρα έχουν καλούς παίκτες και μπροστά. Πιστεύω, πάντως, πως θα νικήσουμε εμείς, όσο καλή και αν είναι η Ιταλία.»

Πηγή: sport-fm.gr