Με την Ισπανία και τη Γαλλία να αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια των προημιτελικών του φετινού Euro, ο Σέρχιο Ράμος τόνισε τις δικές του ανησυχίες ενόψει του μεγάλου αγώνα. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την ελπίδα ο συμπαίκτης του στους Μαδριλένους, Καρίμ Μπενζεμά, να μην βρεθεί στη μέρα του, γιατί πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

«Ελπίζω να μην είναι σε καλή μέρα στην μεταξύ μας αναμέτρηση γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στον αγώνα και να μας δημιουργήσει προβλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ράμος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αποκλεισμό της Ισπανίας από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, αλλά και στην φημολογούμενη κόντρα των παικτών της Μπαρτσελόνα με αυτούς της Ρεάλ στην αποστολή των «φούριας ρόχας»:

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και έχουν αλλάξει πολλά στις δύο ομάδες. Εμείς είμαστε πλέον πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης και με αυτή την φιλοσοφία θα αντιμετωπίσουμε την αναμέτρηση. Όσον αφορά στα όσα λέγονται για αντιπαλότητα μεταξύ όσων αγωνίζονται στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, είναι ένα θέμα που το έχουμε λύσει. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κάνουμε το καλύτερο για την Ισπανία».

Παράλληλα έπλεξε και το εγκώμιο των «τρικολόρ», τους οποίους χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα με πολλά κοινά στοιχεία με την Ισπανία.

Πηγή: Sport-fm.gr