Μετά τη διαδικασία συγκέντρωσης και αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Αττικής, ο περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, ευχαρίστησε τους δημάρχους των 66 δήμων της Αττικής καθώς και όλους τους υπαλλήλους που εργάστηκαν για τη διαδικασία μετάδοσής τους.

«Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα προχωρήσαμε στην προετοιμασία των εκλογών. Η προσπάθεια ήταν πολύ καλή και συντονισμένη και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής που συνέβαλαν σε αυτήν», ανέφερε ο κ. Σγουρός. Και τόνισε: «Παράλληλα, ευχαριστώ για τη συνδρομή τους την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την Τροχαία Αθηνών και το Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου.

Τέλος, ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών, τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αντώνη Μανιτάκη, και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Α. Ξηρό».

Στο Κέντρο Συγκέντρωσης και Αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Αττικής (Λ. Συγγρού 15 – 17) εργάστηκαν συνολικά 588 υπάλληλοι, οι οποίοι συγκέντρωσαν και αναμετέδωσαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, τα αποτελέσματα από 5.163 εκλογικά τμήματα. Η διαδικασία της αναμετάδοσης θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.