Η Triumph αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό Ace Cafe

Θεωρείται το πνευματικό σπίτι του κλασικού βρετανικού μοτοσυκλετισμού


ΜΟΤΟΝΕΑ
18:23
23/11/2018
Η Triumph αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό Ace Cafe
loading

Μια μοτοσυκλέτα ωδή στο θρυλικό Ace Cafe του Λονδίνου, που θεωρείται το πνευματικό σπίτι του κλασικού βρετανικού μοτοσυκλετισμού, παρουσίασε στην έκθεση EICMA 2018 η Triumph.

Την ονομάζει Bonneville T120 Ace και αποτελεί ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1.300 μονάδες παγκοσμίως. Κάθε μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται από αριθμημένο πιστοποιητικό, υπογεγραμμένο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Nick Bloor και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ace Cafe London, Mark Wilsmore.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Triumph η Bonneville T120 Ace «σχεδιάστηκε για να τιμήσει το "head down – hold on" ήθος των νεαρών αναβατών εκείνης της εποχής».

Η Bonneville T120 Ace αποτελεί στην ουσία μια Bonneville T120 Black με κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις που την καθιστούν ξεχωριστή. Χρησιμοποιεί τον ίδιο ροπάτο 2κύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 1.200 κ. εκ. που αποδίδει 80 Ps @ 6.550 σ.α.λ και 105 Nm ροπής μόλις στις 3.100 σ.α.λ., καθώς επίσης ίδιο πλαίσιο, αναρτήσεις, τροχούς και τεχνολογικά συστήματα που εστιάζουν στον αναβάτη (ABS, Ride-by-wire, έλεγχο πρόσφυσης, δύο riding modes, συμπλέκτη υποβοήθησης ροπής, θερμαινόμενα γκριπ, πρίζα φόρτισης USB κ.α.).

Τη διαφορά σε αυτήν την περίπτωση την κάνει το φινίρισμα, με τα κύρια χαρακτηριστικά του να είναι: ο αποκλειστικός χρωματισμός Matt Storm Grey με κεντρική λωρίδα και «Head Down, Hold On» σχέδιο στο ρεζερβουάρ καυσίμου, το λογότυπο Bonneville T120 Ace στα πλαϊνά καπάκια και το λογότυπο Ace Cafe στο μπροστινό φτερό.

Εκτός από τον ιδιαίτερο χρωματισμό, η T120 Ace διαθέτει μια σειρά από καλούδια που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ειδική της κατασκευή. Αυτά είναι: μαύρα καπάκια εισαγωγής, μαύρα σήματα κινητήρα, μαύρη επίπεδη σέλα, μικρό πίσω φτερό με κιτ αφαίρεσης στον στάνταρ εξοπλισμό (πλήρως ομολογκαρισμένο αξεσουάρ της Triumph), μικρά φλας bullet LED(ανάλογα με τη νομοθεσία κάθε χώρας) και μαύρο σήμα Triumph στο ρεζερβουάρ με 4 λωρίδες.

«Η Triumph και το Ace Cafe έχουν μια κοινή πορεία στον χρόνο κατά την άποψή μου, με αναβάτες βρετανικών δικύλινδρων μοντέλων να σταματούν για δεκαετίες στο cafe, πριν την είσοδό τους στον Α406 και πριν κυριαρχήσουν στους αυτοσχέδιους αγώνες. Αυτή η πανέμορφη νέα Bonneville T120 Ace αποτίει φόρο τιμής με άφθονο στυλ, σε αυτούς τους αναβάτες και στην ένδοξη κοινή μας ιστορία», σημειώνει ο CEO του του Ace Cafe London, Mark Wilsmore.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει