Σχεδιασμός

Το νέο DY125RS φέρει νέα μάσκα με νέας σχεδίασης φωτιστικό σώμα μπροστά, με λαμπτήρα τύπου HS1, φώτα ημέρας DRL LED και νέα φλας. Αντίστοιχα, το οπίσθιο φωτιστικό σώμα επανασχεδιάστηκε με σύγχρονη ευρωπαϊκή αισθητική. Ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων παραμένει λιτός και ευανάγνωστος. Συναντάμε νέους εύχρηστους διακόπτες και Carbon φινίρισμα στα πλαστικά γύρω τους.

Νέος Κινητήρας Euro 5

Η αλλαγή στις προδιαγραφές Euro 5, έδωσε το έναυσμα για βελτιώσεις στον κινητήρα της νέας γενιάς DY125 RS, προκειμένου να μην περιοριστούν οι επιδόσεις του. Ο ανανεωμένος σχεδιαστικά κινητήρας διατηρεί τα κυβικά του στα  120cc, αποδίδοντας ιπποδύναμη 8,5 ps, με μειωμένη κατανάλωση σε μόλις 1,4L/100Km (WMTC3).  

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που κατέστησαν το DY125 RS πρώτο στις προτιμήσεις του Ελληνικού κοινού παραμένουν απαράλλαχτα, όπως και η τιμή του.

  • Εξαιρετικό σύστημα πέδησης με δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα 240mm – 190mm, διπίστονες δαγκάνες και CBS
  • Τηλεσκοπικό πιρούνι με διαδρομή 85mm
  • Διπλές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις διαδρομής 62mm
  • Τροχοί 17’’
  • Ενσωματωμένη σχάρα αποσκευών

Το DY125, διατίθεται και σε ειδική επαγγελματική έκδοση με ειδική σχάρα φόρτωσης και ικανότητα ανεφοδιασμού καυσίμου χωρίς την αφαίρεση φορτίου.

Διαθέσιμο σε 4 χρώματα

BLACK – WHITE – MAT BLUE – WHITE/BLACK

Μάθετε περισσότερα για το νέο DY 125RS Euro 5 στο daytonamotors.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.