SYMPHONY SR 125 ABS

-200Νέα τιμή 1.795

Το Symphony SR 125, ένα Best Seller μοντέλο της SYM, είναι από τα λίγα 125άρια scooters της αγοράς με σύστημα πέδησης ABS (BOSCH), με τα πίσω-εμπρός δισκόφρενα να είναι τύπου μαργαρίτα. Συνδυάζει τη σύγχρονη επιθετική compact σχεδίαση – με χαρακτηριστικό γνώρισμα τη θέση του προβολέα πάνω στη ποδιά – με την πρακτικότητα. Με άνετη σέλα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, επίπεδο πάτωμα, ενσωματωμένη σχάρα αποσκευών και ενσωματωμένο εμπρόσθιο ντουλαπάκι είναι ιδανικό για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Οι ζάντες 16” πίσω-εμπρός προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στις ανώμαλες επιφάνειες του δρόμου.

SYMPHONY ST 125 L/C ABS 

Δικό σου με 2 / ημέρα

Το Best Seller SYMPHONY ST στην υγρόψυκτη έκδοση 125 κυβικών και με σύστημα ABS, αποκτά 36μηνο άτοκο πρόγραμμα με 0% προκαταβολή. Ουσιαστικά το Symphony ST μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις με 2€ / ημέρα.

Το ST 125i L/C συνδυάζει τα sport χαρακτηριστικά με την κομψότητα. Διαθέτει LED φώτα θέσης και οπισθίου φανού και καντράν με 2 ψηφιακές οθόνες.  Άνετο και για τους δύο αναβάτες, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, είναι ένα scooter απαιτήσεων χωρίς συμβιβασμούς, σε ιδιαίτερα συμφέρουσα και προσιτή τιμή. Πραγματικά πρακτικό,  με επίπεδο πάτωμα, αποθηκευτικό χώρο για FULL FACE κράνος και επιπλέον κλειστό αποθηκευτικό χώρο μεταφοράς μικροπραγμάτων με παροχή USB.

VF185

-200Νέα τιμή 2.695

Ο Αρχηγός των παπιών επιδόσεων,  το μεγαλύτερο και δυνατότερο “εργοστασιακό” supercub που ήρθε ποτέ στη χώρα μας, τώρα στην εκπληκτική τιμή 2.695€.

Το VF185 με 4 βάλβιδο υγρόψυκτο κινητήρα, KEIHIN EFI, 6 ταχύτητες, αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 18 ίππων. Η πίσω ανάρτηση είναι monoshock και τα ελαστικά tubeless. Διαθέτει πίσω-εμπρός δισκόφρενα μαργαρίτα με σύστημα πέδησης ABS.  Με ρεζερβουάρ 6 λίτρων και σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση, μόλις 2.2 L/100km (euro4), προσφέρει υψηλή αυτονομία χωρίς να απαιτούνται συχνές στάσεις για τροφοδοσία.