Το ηλεκτρικό μηχανάκι για ρετρο-φουτουριστικές βόλτες

Πλήρως ηλεκτρικό και όσο χρειάζεται δυνατό, είναι ένα θαυματάκι σε δυο τροχούς


ΜΟΤΟ
19:17
07/03/2020
Το ηλεκτρικό μηχανάκι για ρετρο-φουτουριστικές βόλτες
loading

Όσο οι ηλεκτρικές μηχανές συνεχίζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους προς την αγορά, τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι κατασκευαστές έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση.

Να φτιάξουν μεν μηχανές με τη νέα τεχνολογία, διατηρώντας ωστόσο την κλασική εμφάνιση της μοτοσικλέτας όπως την ξέρει ο κόσμος.

Και μιλώντας για αρμονική παντρειά αυτών των δύο, η Switch Motorcycles, ένα νέο παρακλάδι της Shanghai Customs, παρουσίασε το eScrambler της.

Σχεδιασμένο από τον Michel Riis, δανό πρωταθλητή και σχεδιαστή κατόπιν της Yamaha, το μηχανάκι έχει φτιαχτεί με βάση παλιομοδίτικες φιλοσοφίες. Και εκεί ακριβώς εδράζεται η σαγήνη του!

Το πρωτότυπο με τα LED φώτα και την κομψή ψηφιακή οθόνη έχει τρεις τρόπους λειτουργίας, αλλά και cruise control και ενσωματωμένο GPS.

Θα βγει στην παραγωγή το 2022, καθώς κομίζει το νέο και διαφορετικό υπενθυμίζοντας το παλιό και κλασικό. Ακόμα και το τηλέφωνό σου φορτίζεις εδώ!

Όσο για τις επιδόσεις του, η ηλεκτρική καρδιά των 50kW (67 άλογα) και η μπαταρία των 13kWh το στέλνουν στα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, χαρίζοντάς του και αυτονομία άνω των 140 χιλιομέτρων. Κάπου εκεί κυμαίνεται και η τελική του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει