Ποιο προϊόν που βγήκε ποτέ από τις γραμμές παραγωγής της Honda είναι άραγε αυτό που προσυπέγραψε τη μεγαλύτερη επιτυχία της;

Το Civic ή το Accord, θα έλεγε κανείς χωρίς να το πολυσκεφτεί, αν και είναι το «παπάκι» του 1958 και των 49 κυβικών αυτό που όχι μόνο δημιούργησε μια κατηγορία από μόνο του, αλλά παραμένει και το πλέον μπεστ σέλερ όχημα όλων των μηχανοκίνητων εποχών!

Σταρ του κόσμου των δύο τροχών και με περισσότερες από 100 εκατ. πωλήσεις στο ενεργητικό του, το Super Cub μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται σε εμάς τους Έλληνες, έχοντας συνοδεύσει γενιές και γενιές πιτσιρικάδων στα ταραγμένα χρόνια ως την ενηλικίωσή τους.

Η νέα γενιά του θρυλικού «παπιού» επιμένει στη ρετρό αισθητική, οι hi-tech πινελιές δεν κρύβονται ωστόσο. Ταυτοχρόνως οικείο αλλά και καινούριο, μπολιάζει παρελθόν και παρόν και κοιτά αγέρωχα το μέλλον στα μάτια. Είναι εξάλλου εμπνευσμένο από το πρώτο και αυθεντικό Super Cub σε όλα του, από το τιμόνι και τα φτερά μέχρι την ποδιά και τη σέλα.

Ο προβολέας τώρα είναι LED βέβαια και το χρώμιο ξεχειλίζει, καθώς οι καιροί έχουν παρέλθει και όλα πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Ακόμα και η μηχανική καρδιά του.

Με προτεινόμενη τιμή στα 3.990 ευρώ, το «παπάκι» είναι και πάλι εδώ ως ζωντανός θρύλος που επιβιώνει εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια…