«Γεννημένη για ελευθερία και διασκέδαση». Αυτό είναι το σλόγκαν που συνοδεύει την νέα Triumph Street Scrambler η οποία κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση Intermot 2018.

«Διασκεδαστική, ευκολοδήγητη και έτοιμη για εξατομίκευση, η όμορφη, αυθεντική και ικανή Street Scrambler της Triumph γίνεται ακόμα καλύτερη», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Το εν λόγω μοντέλο παρουσιάστηκε το 2017 και κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στην εκτός δρόμου συμπεριφορά του, την ευελιξία του και το στυλ του. Σε μια εποχή που οι μοτοσυκλέτες τύπου cafe racer, scrambler και bobber έχουν γίνει και πάλι μόδα, η βρετανική φίρμα έχει τον τρόπο και τα προϊόντα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Το Street Scrambler βασίζεται στην παράδοση που ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του ’60 όταν δημιουργήθηκαν οι πρώτες Triumph scramblers, οι Bonneville T120 TT και TR6 ‘C’.

Το μοντέλο του 2019 έρχεται με μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων με το βάρος να πέφτει στον κινητήρα.

Το ροπάτο μοτέρ Bonneville των 900 κ.εκ. αποδίδει 10 PS παραπάνω σε σχέση με τον προκάτοχό του, με την ιπποδύναμη πλέον να ανέρχεται στους 65PS.

Η αναβάθμιση αυτή προσφέρει εκτός των άλλων μεγαλύτερο εύρος στροφών από στις 500 σ.α.λ. έως τις 7.500 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με τη μέγιστη ροπή των 80Nm που αποδίδεται χαμηλά στις 3.200 σ.α.λ. και το χαρακτηριστικό τελικό της εξάτμισης, η μοτοσικλέτα παρέχει έναν χαρακτηριστικό scrambler ήχο, ευελιξία και απολαυστική αίσθηση στην οδήγηση.

Το νέο Street Scrambler εφοδιάζεται με σύστημα Ride-by-wire που προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και έλεγχο στην οδήγηση. Η υγρόψυξη παρέχει χαμηλούς ρύπους και μεγάλη αυτονομία καυσίμου, ενώ οι μεγάλες αποστάσεις προγραμματισμένης συντήρησης των 16,000 χιλιομέτρων μειώνουν το κόστος χρήσης της μοτοσυκλέτας.

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά της είναι η δυνατότητα διαμόρφωσής της με βάση τις επιθυμίες του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Με περισσότερα από 120 διαθέσιμα αξεσουάρ, μπορεί να αποκτήσει ακόμη πιο τραχιά off-road εμφάνιση, περισσότερο στυλ και μεγαλύτερη χρηστικότητα στην καθημερινή μετακίνηση.

Η νέα Street Scrambler είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: Fusion white, Cranberry Red kai Khaki Green & Matt Aluminium.

Οι αναβαθμίσεις της Triumph Street Scrambler 2019 με μια ματιά:

– Σημαντικά αυξημένη ισχύς κατά 10PS. Με 65PS, η μέγιστη ισχύς είναι 18% μεγαλύτερη.
– Η κόκκινη περιοχή του κινητήρα ξεκινά 500 σ.α.λ. ψηλότερα από τον προηγούμενης γενιάς κινητήρα.
– Υψηλή ροπή που φτάνει τα 80Nm.
– Νέα μπροστινή δαγκάνα 4 εμβόλων της Brembo, για ακόμη καλύτερη ποιότητα φρεναρίσματος.
– Νέα Road και Rain riding modes.
– ABS και έλεγχος πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης.
– Συμπλέκτης υποβοήθησης της ροπής.
– LED πίσω φως.
– Immobiliser και θύρα USB.