Δύο νέες μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού παρουσίασε η Kawasaki στην Intermot 2018. Πρόκειται για τα νέα Ninja 125 και Ζ125 τα οποία είναι
σχεδιασμένα αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά και συμβατά με τα διπλώματα οδήγησης Α1.

Η σχεδίαση της Ninja 125 είναι επηρεασμένη από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ninja ZX-10RR, ενώ το Ζ 125 αποπνέει τη σχεδιαστική φιλοσοφία Sugomi της οικογένειας Ζ.

Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ελαφρύ πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα με τεχνολογία που προέρχεται από το υπερόπλο της εταιρείας, Ninja H2.

Τόσο το Ninja 125 όσο και το το Ζ 125 φοδιάζονται με έναν τετράχρονο, μονοκύλινδρο με ψεκασμό κινητήρα που αποδίδει 15 Ps @ 10.000 σ.α.λ και 11,7 Nm @ 7.700 σ.αλ.

Στον τομέα των αναρτήσεων συναντάμε συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ με μοχλικό πίσω.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δισκόφρενα μαργαρίτες, ένα εμπρός (290mm) και ένα πίσω (220mm) που συνδυάζονται αμφότερα με διπίστονη δαγκάνα, ενώ και οι δύο μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται με δικάναλο ABS.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για δύο ποιοτικές κατασκευές που διαθέτουν επιθετική εμφάνιση και γονίδια από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας του Akashi.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.