Παρακάτω θα δείτε μια συλλογή από πραγματικά ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες που έχουν ξεχωρίσει. Εκκεντρικά μοντέλα και σχέδια, ηλιακές μοτοσυκλέτες και μοτοσυκλέτες με… αλυσοπρίονα περιλαμβάνονται στη συλλογή!

Δείτε τις…

1. Εναλλακτική πηγή ενέργειας

1

Αυτή η εναλλακτική μοτοσυκλέτα σχεδιάστηκε από την ισπανική εταιρεία SunRed και αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια για μελλοντικές μετακινήσεις. Η ίδια η διαδρομή, όμως, δεν είναι και τόσο συναρπαστική, αφού η ταχύτητα που «πιάνει» είναι μόλις 45 χιλιόμετρα την ώρα.

2. Το… γρήγορο φιλικό στο περιβάλλον

2

21

Ένα άλλο μοντέλο φιλικό στο περιβάλλον δημιουργήθηκε από τον Marcelo da Luz από το Τορόντο το 1999. Η ομάδα «Power of One» χρησιμοποίησε το όχημα αυτό για την επίτευξη του παγκοσμίου ρεκόρ απόστασης για τα ηλιακά αυτοκίνητα.

3. Βαρέων βαρών

31

3

Κάτι παρόμοιο με τη θρυλική Road Dog, την 5 μέτρων μήκους μοτοσικλέτα που φτιάχτηκε από τον William «Wild Bill» Gelbke, το 1965. Η μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα στον κόσμο ζυγίζει 13 τόνους.

4. Ο… πύραυλος

4

Το Dodge Tomahawk είναι στην κυριολεξία ένας πύραυλος!

Η τερατώδης ιπποδύναμή του με 500 ίππους και ο ισχυρός του κινητήτηρας «ωθεί» αυτό το τέρας να έχει μέγιστη ταχύτητα τα 656 χιλιόμετρα την ώρα.

5. Δύναμη από… αλυσοπρίονα

5

Η γερμανική Dolmette είναι μια μοτοσυκλέτα που «τροφοδοτείται» από 24 αλυσοπρίονα της εταιρείας «Dolmar». Ο άνθρωπος που κάθεται στη μοτοσυκλέτα είναι ο διάσημος γερμανός σκιτσογράφος «Broesel». Προφανώς τα συνολικά 24 αλυσοπρίονα παράγουν μεγάλη ισχύ, ενώ η νέα απόπειρα των δημιουργών θα είναι η «New Dolmette» και αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερα και πιο ισχυρά αλυσοπρίονα.

6. Η πιο ψηλή

6

Αυτή είναι η ψηλότερη μηχανή του κόσμου με ύψος 5,10 μέτρων και αποτελεί δημιουργία του ιταλού κατασκευαστή Fabio Reggiani. Έχει μήκος 10,03 μέτρων και τροφοδοτείται από ένα V8 μοτέρ 5,7 λίτρων που αποδίδει 280 ίππους.

7. Η ξύλινη

7

Δεν είναι η μοναδική ξύλινη μοτοσυκλέτα που υπάρχει, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακή. Ένας χειροποίητος γίγαντας…

8. Η μοτοσυκλέτα-μπάρμπεκιου

fff

Πάρτε το μπάρμπεκιου μαζί σας: Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα κατασκευάστηκε από την Orange County Choppers και γίνεται στην κυριολεξία μπάρμπεκιου.

Δείτε ακόμη μερικές εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες…

fdsfs A27 m12 m21

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.