Ύστερα από δώδεκα χρόνια μοναξιάς, ο Λουκάς ζει λίγες ημέρες με την «άγνωστη» εγγονή του και όλα φαίνεται να αλλάζουν. Η Μαρίνα βλέπει τους φόβους των άλλων να διαψεύδονται και το ένστικτό της να βγαίνει αληθινό.

Η Ελένα, η γιαγιά της Εύας από τη Ρουμανία, φτάνει στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή μια απρόσμενη καταγγελία οδηγεί σε μια νέα έρευνα για το σκοτεινό παρελθόν του Λουκά. Ο Μάνος και η Μαρίνα βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον προστατεύσουν πλέον…

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο πέμπτο και στο έκτο επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς «Έρημη χώρα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 21:15.

Έρημη Χώρα: Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της σειράς

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 21:15 – Επεισόδιο 5ο: «Χημικές ενώσεις»

Ύστερα από δώδεκα χρόνια μοναξιάς, ο Λουκάς ζει λίγες ημέρες με τη Μαρίνα και την «άγνωστη» εγγονή του και όλα φαίνεται να αλλάζουν. Η Μαρίνα βλέπει τους φόβους των άλλων να διαψεύδονται και το ένστικτό της να βγαίνει αληθινό. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα να τους αφήσει μόνους, οι φόβοι επανέρχονται. Ο Λουκάς συνεχίζει να οπλοφορεί και παίρνει μαζί του την Εύα στο βουνό, όταν μαθαίνει ότι ένας από τους δολοφόνους της γυναίκας του κυκλοφορεί ελεύθερος.

Επεισόδιο 6ο: «Όλα λάθος»

Η Ελένα, η γιαγιά της Εύας από τη Ρουμανία, φτάνει στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή μια απρόσμενη καταγγελία οδηγεί σε μια νέα έρευνα για το σκοτεινό παρελθόν του Λουκά. Ο Μάνος και η Μαρίνα βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον προστατεύσουν πλέον κι ενώ οι αρχές ερευνούν τη στάση του μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, η σχέση του με την Εύα δυναμώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Μέχρι που βλέπει ότι κάποιοι παρακολουθούν το αγρόκτημα και η ζωή του με την Εύα απειλείται πραγματικά.

Φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: