Ακόμα ένα επεισόδιο της «Μάγισσας» ήρθε απόψε το βράδυ. Ο μύθος συνεχίζει να ξετυλίγεται στη Μάνη και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, όλα τα κρίματα βγαίνουν στο φως και οι ένοχοι θα πληρώσουν για όσα έπραξαν.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Σπήλιος Γερακάρης μετά την «συνάντηση» που είχε με τον νεκρό γιο του, τον Πετρούνη «έσπασε» μπροστά στην σύζυγό του. Ο Σπήλιος παραδέχθηκε στη Γερακίνα πως ευθύνεται και αυτός για το θάνατο του γιου τους και ζήτησε χρόνο από την σύζυγό του να τελειώσει τις εκκρεμότητες που έχουν και μετά να υποστεί την όποια τιμωρία του επιβάλλει εκείνη.

Ο θρήνος του Σπήλιου Γερακάρη για τον γιο του, οι ενοχές του για το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε και τον έπνιξαν και ο σπαραγμός του χαρακτήρα που υποδύεται ο Τάσος Νούσιας σε συνδυασμό με το βλέμμα της Γερακίνας που σκλήρυνε και ο τρόπος που αντέδρασε στα όσα φρικαλέα άκουσε ο χαρακτήρας που υποδύεται η Μαρκέλλα Γιαννάτου, έκαναν το Χ να ανατριχιάσει.

«Τρίγγου / Ροϊλέ & Νούσια / Γιαννάτου θα σας στείλω το τιμολόγιο από τον ψυχολόγο μου αύριο», «Το παίξιμο της Μαρκέλλας Γιαννάτου πρέπει να διδάσκεται σε όλες τις δραματικές σχολές. Τέλος» και «Υπέροχος κύριος Νούσιας» είναι μερικές μόνο από τις αναρτήσεις που κατέκλυσαν το Χ.