Έπειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας, ο Στέλιος Δρουμαλιάς επέστρεψε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου. Ο νεαρός δημοσιογράφος βρέθηκε δε να διαγωνίζεται με νέα πλέον παρτενέρ μιας και η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε η ίδια σε προηγούμενο live, αποτελεί παρελθόν για το σόου.

Έτσι, τη νέα του δασκάλα ο Στέλιος Δρουμαλιάς βρήκε στο πρόσωπο της… Αποστολίας Ζώη η οποία και ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του J2US. Το νέο αυτό ζευγάρι έκανε πρεμιέρα με το κομμάτι «Όλα καλά» που ερμήνευσε πολλά χρόνια νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς.

Αμέσως μετά την σκηνική τους προσπάθεια, λοιπόν, ο δημοσιογράφος και η εκρηκτική τραγουδίστρια βρέθηκαν απέναντι από την κριτική επιτροπή προκειμένου να ακούσουν τα πρώτα τους, κοινά, σχόλια. Σύσσωμη η κριτική επιτροπή του J2US καλωσόρισε την Αποστολία Ζώη και δεν έκρυψε την ιδιαίτερη της χαρά για αυτή τη νέα προσθήκη.

Μένει να δούμε πως και πόσο θα δέσει η χημεία ανάμεσα στον Στέλιο Δρουμαλιά και την Αποστολία Ζώη στα επόμενα live του J2US!