Θα επιστρέψουν οι «Σέρρες»; Η επιτυχημένη σειρά που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη και ήδη κάνει το δικό της ταξίδι στο Netflix, ήδη προκαλεί ανυπομονησία στους θαυμαστές της οι οποίοι ανυπομονούν να δουν πώς θα συνεχιστεί η ιστορία.

Η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη, η οποία στο ρόλο της «θείας» στις «Σέρρες» έκλεψε τις εντυπώσεις, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο και μίλησε για το μέλλον της σειράς, τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση, τον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

«Η αλήθεια είναι αυτή ότι ο κόσμος με έμαθε μέσα από τις “Σέρρες”. Χαίρομαι που βλέπω τις “Σέρρες” με τον Πάνο γιατί χαιρόμουν να τον βλέπω και στα γυρίσματα. Ο Πάνος είχε κάτι που για μένα δεν το έχει κανείς μας. Είχε μια αμεσότητα, που την μελετούσα και τον έβλεπα να δω πώς το κάνει. Τον έχει δει τόσος κόσμος. Αυτός δεν πρόλαβε να δει τον εαυτό του, αλλά ο κόσμος τον έχει δει και αυτό είναι πολύ καλό. Ο δεύτερος κύκλος ήταν στις συζητήσεις για πολύ μεγάλο διάστημα και ξέρουμε πλέον επίσημα ότι προς το παρόν δεν θα γίνει. Για να είμαι ειλικρινής κάποια μέρη από το σενάριο τα διάβασα κι έλεγα στον Γιώργο [Καπουτζίδη] ότι σκεφτόμουν τον Πάνο και δεν μπορούσε να πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Με τον Γιώργο ήμασταν συμμαθητές στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και με αφορμή τις “Σέρρες” συναντηθήκαμε και βρεθήκαμε ξανά, να πω ότι η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη που ξανασυνάντησα αυτόν τον φίλο» ανέφερε αρχικά η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Θα πρωταγωνιστήσει στη ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Η θρυλική σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» η οποία κόπηκε «άδοξα» πριν από 25 χρόνια, τώρα επιστρέφει με τη μορφή ταινίας και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα τα οποία αναμένεται να συμμετέχουν στο cast. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και αυτό της Γιούλης Τσαγκαράκη.

Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία η ηθοποιός; «Το άκουσα και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Ούτε πρωταγωνίστρια είμαι σε αυτή τη σειρά, μου έγινε μια κλήση από μια γυναίκα από την παραγωγή και από την παραγωγή χάθηκαν και εγώ. Και δεν συνέβη τίποτα άλλο» απάντησε η ηθοποιός.
Στη διαπίστωση του δημοσιογράφου ότι είναι πολύ νέα για να υποδύεται τη θεία, αποκάλυψε την ηλικία της, λέγοντας ότι είναι κοντα στα 50. «Ο Παράδεισος των κυριών ολοκληρώνει την πορεία του. Το καθημερινό σίριαλ είναι μεταπτυχιακό», ξεκαθάρισε για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά.