Το μυστήριο γύρω από την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «5×5» μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από τον Ant1, λύθηκε. Δοκιμαστικά έγιναν αρκετά, με έναν να αναδεικνύεται… νικητής και να κερδίζει τη θέση. Ο λόγος για τον Θάνο Κιούση.

Και αν το όνομα αυτό δεν σας λέει κάτι, ίσως να σας λέει το… Toni Sfinos αφού είναι το ίδιο πρόσωπο.
Ο Θάνος Κιούσης θα αφήσει για λίγο στην άκρη την περσόνα «Toni Sfinos» που υποδύεται όταν βρίσκεται στην σκηνή, θα αποχαιρετήσει προσωρινά τα… τσικάκια του και θα βρεθεί στο πλατό του «5×5» σε έναν εντελώς καινούργιο ρόλο για εκείνον.

Με ανυπομονησία περιμένει ο Θάνος Κιούσης να βρεθεί στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού του Ant1 προκειμένου να βρει τα πατήματά του και να μεταδώσει την ενέργειά του στους παίκτες και τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει ο perfomer με τον εαυτό του. Ποιο είναι αυτό;

Μα να μπορέσει να διαχωρίσει την περσόνα που υποδύεται στις σκηνές και τα live από τον Θάνο Κιούση. Ο perfomer αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή και το στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό του είναι να μπορέσει να αποδείξει στο τηλεοπτικό κοινό ότι δεν είναι μόνο ο «Toni Sfinos» αλλά… ο Θάνος Κιούσης ο οποίος όταν επιθυμεί μεταμορφώνεται στην ιδιαίτερη αυτή περσόνα που έχει αγαπηθεί από το κοινό.

«Είναι ατάλαντος»

Ο Θάνος Κιούσης σχολίασε ως «Toni Sfinos» τον… εαυτό του στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open το πρωί της Παρασκευής (21/07).

«Με παίρνουν οι φίλοι και μου λένε Τόνι θα είσαι εκεί; Πού ρε παιδιά; Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Έχω ακούσει ότι έχω προταθεί στο “Μεγάλο Παζάρι” και δεν έχω σηκώσει κανένα τηλέφωνο για αυτό. Από ό,τι ξέρω ένας άλλος τύπος που μου μοιάζει, ένας Θάνος Κιούσης θα κάνει το 5×5, αλλά έχω κόντρα μαζί του, δεν τον συμπαθώ. Είναι ωραίο παιχνίδι, μακάρι το παλικάρι να τα πάει καλά, αν και δεν πιστεύω γιατί είναι λίγο ατάλαντος. Εμένα δεν τολμά να με πάρει» είπε αρχικά ο Τόνι Σφήνος.

Με τη πιθανότητα της σύγκρισης με τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος παρουσίαζε το «5×5» να είναι ορατή, σχολίασε: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και πολύ μεγάλος καλλιτεχνικά και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Η σύγκριση τι να πω; Έχει τη μανιέρα του και τον τρόπο του. Θα βάλει κι ο άλλος τα δυνατά του κι ο κόσμος θα πει».