Η τηλεοπτική σεζόν για τις εκπομπές έφτασε στο τέλος της και οι συντελεστές τους ξεκουράζονται πριν μπουν ξανά δυναμικά στον στίβο… μάχης για την πρωτιά στον αγώνα της τηλεθέασης. Κάποιοι μένουν, κάποιοι φεύγουν, και όλοι προσπαθούν να ανανεωθούν πριν ξεκινήσει η επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το πρωί της Τετάρτης (12/07), στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» του Open ο Χάρης Λεμπιδάκης έδωσε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και αναφέρθηκε στις… καραμπόλες που έχουν ξεκινήσει στις εκπομπές.
Αρχικά, αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ η οποία οδεύει προς το τέλος της.

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, φαίνεται να έχει δεχθεί μια καλή πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό και αυτή την στιγμή να βρίσκεται ήδη εκτός σταθμού από δική της της επιλογή. Η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ ήταν άψογη και ο σταθμό δεν είχε κανένα παράπονο από την Ηλιάνα. Της έχει γίνει πρόταση για ένα συγκεκριμένο προτζεκτ. Ο ΣΚΑΪ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα έρθει σε επαφή μαζί της ώστε να κάνουν άλλο ένα ραντεβού. Τους έπιασε στον ύπνο στον ΣΚΑΪ» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Υψηλό το μπάτζετ για την Έλενα Χριστοπούλου

«Ενώ η Φαίη Σκορδά θέλει να κρατήσει στο πλευρό της την Έλενα Χριστοπούλου και υπήρχε μια συζήτηση ώστε να παίξει σε διπλό ταμπλό και να είναι και στο My Style Rocks, είναι υψηλό το μπάτζετ. Και δεν βγαίνουν τα κουκιά στο τραπέζι για να κρατήσουν την Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ» είπε ο δημοσιογράφος αναφορικά με την παραμονή της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ.

Η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε και επίσημα πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό πως η συνεργασία της με το Star Channel και το Shopping Star έφτασε στο τέλος της. Ποια θα είναι όμως η αντικαταστάτρια της;

«Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιο θα είναι το άτομο που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο Shopping Star. Έχουν γίνει ήδη κάποια δοκιμαστικά. Όπως είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η Soprano, η Αθηνά Οικονομάκου» σημείωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Αλλαγές στο πρωινό του Star Channel

«Θα υπάρξουν αλλαγές στο Breakfast@Star. Μένουν οι δύο κυρίες, η Λιλή Πυράκη και η Μαίρη Αργυριάδου. Αποχωρεί από το πάνελ ο σεφ, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο οποίος μένει όμως στην ομάδα και θα έχει την ενότητα του και θα μαγειρεύει για την ομάδα» ανέφερε ο δημοσιογράφος σε ότι αφορά το πρωινό του Star Channel.

Ερωτηματικό όμως υπάρχει και σχετικά με ένα άλλο πρωινό, αυτό του Ant1. Όπως είπε ο δημοσιογράφος «με ερωτηματικό είναι η παραμονή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στο “Πρωινό” του Ant1» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αλλαγές στα πάνελ αλλά και στις συντακτικές ομάδες των εκπομπών. Μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε με το ίδιο παρεάκι μπρος και πίσω από τις κάμερες».