Συγκλονισμένη από τον θάνατο της Βουλίτσας από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δήλωσε πως είναι η Ελένη Κοκκίδου που την υποδύονταν. Η ηθοποιός έκανε και την Βίκυ Χαντζή να «λυγίσει» και να πεις πει δημοσίως πόσο έχει συγκινηθεί.

Η Ελένη Κοκκίδου το πρωί της Τρίτης 11/7 βγήκε μέσω Skype στον αέρα της εκπομπής «Alpha τώρα» και μίλησε, φυσικά, για τον θάνατο της Βουλίτσας στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αλλά και για την αποχώρησή της.

«Τι να κάνουμε… Κι εγώ φοράω μαύρα, πενθώ για τη Βούλα!», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο.

Αμέσως μετά το τέλος της προβολής του αποσπάσματος, η Βίκυ Χαντζή της είπε με τρεμάμενη φωνή: «Βρε Ελένη μου, αν σου πω ότι συγκινήθηκα, θα το πιστέψεις; Αλήθεια! Όπως και πολλοί τηλεθεατές».

«Είναι ο συνδυασμός της εικόνας, του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας, γιατί μέσα από το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το τραγούδι, δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή.

Το να βγαίνεις από έναν τέτοιο ρόλο μετά από δέκα χρόνια είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου άνθρωπο, ο οποίος πάει κάπου αλλού, να ζήσει σε μια άλλη χώρα» ανέφερε επίσης η ηθοποιός.