Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε την Τρίτη (4/7) ο Αναστάσιος Ράμμος. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή με αφορμή τη συνεργασία του με τον Ηλία Βρεττό.

«Με τον Ηλία το λέγαμε από το J2US να κάνουμε κάτι μαζί. Ήρθε η εποχή και η στιγμή. Ο Ηλίας δεν κάνει τόσο χαβαλέ όσο εγώ, θα τον βγάλω ασπροπρόσωπο σίγουρα», δήλωσε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει από θυμό; Ο Αναστάσιος Ράμμος περιέγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δούλευα σε μία εταιρία με ηλεκτρολογικά και δεν με απέλυαν, ούτε μου έδιναν την αποζημίωση. Και πήγα και “έκοψα” το καλώδιο μίας ολοκαίνουριας τηλεόρασης και την πούλησα μισή τιμή σε κάτι πελάτες που δεν ήθελαν να την πάρουν… και απέλυσαν τον διευθυντή, απέλυσαν κι εμένα» είπε και πρόσθεσε:

«Η αδικία μπορεί να με κάνει να κλάψω. Μερικές φορές δεν λέω πράγματα που πρέπει να πω. Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος, ο θυμός μου, η έκρηξη», παραδέχτηκε και στη συνέχεια εξομολογήθηκε:

«Στο σπίτι είμαι γυμνός, κυκλοφορώ ολόγυμνος. Εκτός αν έρθει κάποιος επισκέπτης. Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός, γι’ αυτό νομίζω ότι μένει και κανείς μόνος του», αποκάλυψε αμέσως μετά ο τραγουδιστής.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως έχει χωρίσει και είναι μόνος του, απολαμβάνοντας όσο μπορεί τον προσωπικό του χρόνο στο σπίτι του.

«Στο σπίτι μου κάθομαι, γράφω τραγούδια, πίνω αλκοόλ -δεν μ’ αρέσει-, γκομενίζω. Ήμουν σε σχέση, αλλά χώρισα. Την γνώρισα στο βίντεο κλιπ. Είμαι μόνος μου. Την έκανα unfollow γιατί είχα εκνευριστεί λίγο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτή τη φορά όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό του, ο Αναστάσιος Ράμμος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο και έκανε κίνηση με το χέρι του προς τη δημοσιογράφο να αλλάξει συζήτηση «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτό το θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενος» αρκέστηκε να δηλώσει.