Το περιστατικό που καταγράφηκε με τον σερβιτόρο στη Ρόδο να σερβίρει τους πελάτες σε beach bar, οι οποίοι βρίσκονται σε ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα, έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τη γνώμη τους για το περίεργο αυτό γεγονός ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου.

Μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τον αποτροπιασμό που της προκάλεσε το γεγονός. Αρχικά, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε για το εάν αυτή η εικόνα αρέσει στους πελάτες του beach bar στη Ρόδο, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές όλους τους συλλογισμούς της.

«Το συγκλονιστικό είναι ότι έβλεπα κάποιους στα social media που πήγαν να το στηρίξουν αυτό και το θεώρησαν φυσιολογικό;», είπε, αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όλους εσάς. Αν ήσασταν πελάτες σε αυτό το μαγαζί, γιατί εγώ με τους πελάτες τα βάζω πιο πολύ. Αν, λοιπόν, βλέπατε αυτό τον άνθρωπο να έρχεται μέσα στο νερό βρεγμένο και δέχεστε να παίρνετε το φαγητό έτσι ενώ ο άλλος είναι σε αυτή την κατάσταση; Δηλαδή μπορείτε να φάτε; Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν αν ήμουν εκεί. Η εικόνα αυτή δεν σας ενοχλεί; Δεν σας κάνει λίγο δουλοπρεπές όλο αυτό;», κατέληξε η ίδια.

Δείτε τα σχόλια της εκπομπής παρακάτω: