Η Κατερίνα Καινούργιου θα ήθελε, όταν πηγαίνει σε μια παραλία με τις φίλες της, να μην αναγνωρίζεται επειδή είναι celebrity, αλλά για το καλλίγραμμο σώμα της και κυρίως για τα οπίσθιά της. Αυτή την επιθυμία της μοιράστηκε με τους συνεργάτες της στη διάρκεια της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» την Πέμπτη (29/6).

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, μιλώντας για την εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη στην παραλία στη διάρκεια των διακοπών της, άρχισε να λέει:

«Κάθε φορά που πάω στην παραλία με τις φίλες μου, οι οποίες έχουν τρομερά σώματα… ο ποπός στο Θεό…» και συνέχισε: «Και λέω μια φορά να περάσουμε όλες από την παραλία και να μην πούνε: “Α, η Καινούργιου, αλλά πω πω ένας ποπός. Αυτό δεν μου το έχει πει ποτέ κανείς».

Τότε πήρε τον λόγο ο Γρηγόρης Γκουντάρας και της είπε: «Μπορεί να το λένε από μέσα τους, δεν το φωνάζουν αυτό».

Καινούργιου κατά Βασάλου

Στο μεταξύ, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και τα όσα είπε σε εκπομπή στο κανάλι του Fipster στο Youtube ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μιλώντας για το φλερτ που δέχεται στα social media, αποκάλυψε πως γνωστός δικηγόρος του έδινε 10.000 ευρώ προκειμένου να συνευρεθούν.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθώντας on air το απόσπασμα διαφώνησε με τον τρόπο με τον οποίο ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε σε μια τέτοια αποκάλυψη..

«Εμένα μου αρέσει η άνεση η τηλεοπτική πάρα πολύ και να βλέπω κουβέντες που είναι χαλαρές, μεταξύ φίλων.Αυτό που βλέπω όμως τώρα δεν μου αρέσει. Ήξεραν ότι θα προβληθεί και τηλεοπτικά. Για ποιο λόγο να το πεις; Ή πες το όνομα ή μην το πεις καθόλου», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά τα σχόλια των συνεργατών της η παρουσιάστρια έμεινε σταθερή στην άποψή της: «Δεν μου άρεσε και δεν έχει να κάνει με το εάν είμαι συντηρητική, που δεν είμαι καθόλου. Έχω δει τις εκπομπές που κάνει ο Fipster και με κάποιες άλλες έχω γελάσει», είπε για όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.