Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» την επιλογή του Θοδωρή Μαραντίνη να μιλήσει στο «Cosmoradio», για το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Τετάρτης. Η γνωστή παρουσιάστρια στάθηκε κυρίως στο θέμα των παιδιών του ζευγαριού.

«Όταν η μία πλευρά, εν προκειμένω η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ευκολότερη πρόσβαση στα μέσα – γιατί έχει φίλους δημοσιογράφους, μια δική της εκπομπή – και ο άλλος θέλει να ακουστεί η δική του πλευρά. Απλά η αντίδραση όλων μας και η δική μας που το σχολιάσαμε ως “τηλεθεατές” αυτής της ιστορίας είναι ότι δεν πρέπει τα παιδιά και η ουσιαστική σχέση με τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνει στο προσκήνιο. Αν η μία πλευρά εκθέτει τα επιχειρήματά της, να τα εκθέσεις και εσύ. Αλλά τα παιδιά που μπαίνουν στο διαδίκτυο και στο Youtube…», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή δύο μικρά έχουν να διαχειριστούν τη στεναχώρια για τον χωρισμό των γονιών τους, το να μπαίνουν στη διαδικασίανα ενημερώνονται και για το τι συμβαίνει εντός κι εκτός δικαστηρίων… Για αυτό και επικροτώ την επιλογή του Θοδωρή έστω και τώρα, να πει ας μην ξαναμπούμε σε λεπτομέρειες για τα παιδιά, κάτι που και η ίδια η Σίσσυ ήθελε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια κλείνοντας το θέμα.