Με ένα πολύ γλυκό και τρυφερό μήνυμα, η Κλέλια Ρένεση έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την πετυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». «Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια» έγραψε η «Καίτη Κίτσο» της σειράς του Alpha και με αυτόν τον τρόπο προετοίμασε τους τηλεθεατές πως ετοιμάζεται για νέα επαγγελματικά βήματα.

Η συνεργασία της ηθοποιού με τον Alpha έφτασε στο τέλος της ομαλά και χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διένεξη μεταξύ τους. Ήρθε όμως η στιγμή, η Κλέλια Ρένεση να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Και όπως λένε, για να ανοίξει μια πόρτα, μια άλλη πρέπει να κλείσει. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Κλέλιας Ρένεση η οποία ολοκληρώνει τα γυρίσματα της «Μουρμούρας» στο τέλος Ιουνίου.

Ποια θα βρεθεί στο πλευρό του «κυρ – Ηλία» μετά την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση αποχωρεί από τη Μουρμούρα και ο «κυρ – Ηλίας» μάλλον θα συγκατοικήσει με τη μητέρα του

Τι θα συμβεί όμως με τον «κυρ-Ηλία» μετά το… φευγιό της «Καίτης»; Ποια γυναίκα θα του κρατάει παρέα; Οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων της παραγωγής σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast είναι να μην ερωτευτεί ξανά ο Ηλίας -τουλάχιστον όχι σύντομα- αλλά να μείνει μαζί με την μητέρα του, την κυρία Ελπινίκη.

Αυτό σημαίνει πως οι ηθοποιοί Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Ελένη Γερασιμίδου, στους ρόλους του «Ηλία» και της «κυρίας Ελπινίκης» θα χαρίσουν στους τηλεθεατές πολλές ατάκες γεμάτες χιούμορ. Ωστόσο, η οριστική απόφαση για το τι θα συμβεί στη ζωή του «Ηλία» μετά την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση, δεν έχει παρθεί ακόμα.

Το νέο ζευγάρι που μπαίνει στη σειρά και ο ρόλος του «Κανάτη»

Μαρία Χάνου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης έχουν κάνει γνωστό πως φεύγουν από την σειρά του Alpha

Δύο ακόμα αποχωρήσεις από το cast, οι οποίες έχουν γίνει γνωστές εδώ και αρκετό καιρό είναι αυτές του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και της Μαρίας Χάνου. Οι δύο ηθοποιοί θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην σειρά στο τέλος της σεζόν.

Ποιοι όμως θα πάρουν τη θέση τους; Ποιοι θα είναι το νέο ζευγάρι που θα μπει στην σειρά και πώς θα επηρεαστεί ο «Κανάτης»;

Ο Τόλης Παπαδημητρίου παραμένει στην σειρά

Το νέο ζευγάρι που θα εμφανιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha θα αποτελείται από τους ηθοποιούς Στάθη Κόικα και Εριέττα Μανούρη. Οι δύο τους θα είναι οι νέοι γείτονες του «Ηλία Κανάτη» τον οποίο υποδύεται ο Τόλης Παπαδημητρίου και ο οποίος παραμένει στην σειρά.

Τι θα γίνει μετά το θάνατο της Βουλίτσας

Ο θάνατος της «Βουλίτσας» θα βυθίσει στο πένθος τον «Μηνά»

Η Ελένη Κοκκίδου, η γλυκιά «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας» έχει κάνει γνωστό πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει και εκείνη από την σειρά του Alpha. Οι ιθύνοντες του Alpha, δεν επιθυμούν ο σύζυγος της «Βουλίτσας», Μηνάς, τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Αντωνίου, να μείνει μόνος του στη ζωή. Οι πρώτες σκέψεις και πληροφορίες ανέφεραν πως μια νέα γυναίκα θα εισβάλλει στη ζωή του «Μηνά». Στην αρχή ως φίλη η οποία θα του συμπαρασταθεί στο πένθος για το θάνατο της «Βουλίτσας», και στην συνέχεια ως σύντροφός του.

Το όνομα της ηθοποιού, Μίρκας Παπακωνσταντίνου ήταν το επικρατέστερο για τον συγκεκριμένο ρόλο. Αυτό όμως το σενάριο απομακρύνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και οι υπεύθυνοι του Alpha συνεχίζουν να αναζητούν την γυναίκα που θα σταθεί στο πλευρό του «Μηνά» την ερχόμενη σεζόν στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».