Τις τηλεοπτικές σειρές τις οποίες έχει ξεχωρίσει ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» του Star Channel το πρωί της Τρίτης (30/05). Ο ηθοποιός μάλιστα, εξέφρασε την άποψή του για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος έγραψε την σειρά «Maestro» η οποία «ταξιδεύει» στο Netflix και στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο “Σασμός”, το “Maestro”, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα» τόνισε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Επίσης ο Απόστολος Γκλέτσος κλήθηκε να απαντήσει στο τι τον φοβίζει περισσότερο. «Κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.